OM OS

Bygningerne opført fra 1688, med Gåsetorvet foran, hvortil køer og gæs i gamle dage blev drevet fra stranden til at drikke. Gennem hotellets port er der gratis parkering, og overalt på hotellet er der gratis trådløst internet.

Vi har enkelt og dobbeltværelser, alle med badeværelser, og en mindre lejlighed med et lille køkken og badeværelse. På morgenbordet er der mange lokale og økologiske produkter. Rygning er tilladt udendørs, dog ikke i døre og vinduesåbninger så røgen trænger ind i bygningen.

Rudkøbing Havn og Bymidte ligger et par hundrede meter på hver side af hotellet, og Bellevue Strand er 10 minutters gang herfra. Vi anbefaler gerne lokale forretninger, restauranter, og cafeer.

I 2016 blev vi anmeldt af vores booking.com gæster til 8.3, hvilket placerer os blandt de bedste overnatningssteder i Danmark. Vi er meget taknemmelig for at så mange af vores gæster laver disse anmeldelser, og de bruges fremadrettet.

Vi er det mest central hotel i Rudkøbing

Vi er medlemmer af følgende foreningen:   SMV;   Turist og Ehvervsforeninge;   God adgang;   Cykel venner;   Håndværk og industriforeningen Rudkøbing;   Handelsforegningen;   Horesta.  

UDVIKLINGER & TJENESTER

Rengøring service

Gratis Parkering

Fuldt Møbleret

Gratis WiFi

Electric_cable_car_icon_1.png

Gratis EL Bil oplading

HOTEL SKANDINAVIEN