Langeland - Oplevelser til alle

Vi hilser vore gæster velkommen til øren, der byder på enestående oplevelser til alle.

Hos os handler det om mennesker, natur, kultur, historie, miljø og spændende fritidsaktiviteter.

OPLEV LANGELAND

116355_-tur_i_Det_Sydfynske_hav_med_skon

SKØNNERTEN META

 

 

Meta blev bygget i Assens i 1884 og er nu et af de sidste eksempler på klippebyggede skonnerter.

I 1916 forliste skibet ved Samsø, men blev lykkeligvis bjærget og har gennem tiden sejlet som fragtskib og stenfisker. I 1999 blev skibet totalrenoveret og har fået sit oprindelige udseende tilbage. 

I dag ligger det i Rudkøbing, hvor det sejler øhavet tyndt.

1.-Prioritet-Åbningstider-om42wmb7zr8n5

LANGELAND FORTET

 

 

Langelandsfortet var et bemandet fort under Søværnet indtil 1993, og er nu museum. Det blev anlagt i 1953 med henblik på at overvåge og i krigstid hindre fjendtlige skibes passage gennem Langelandsbæltet. Midlet hertil var 4 kanonstillinger udrustet med 150 mm kanoner. 

maxresdefault.jpg

SEGWAY BANE

 

 

Få en sjov afvekslende dag med familien, venner eller kollegaer. Konkurrere, hygge med en sjov og afvekslende køretur i den flotte natur på Langeland.

photo0jpg.jpg

VAFFELHUSET RUDKØBING

 

 

Her i Vaffelhuset går vi ikke på kompromis med smagen og vi er tro mod traditionerne om det gode gamle vaffel.

Derfor bager vi selv ALLE vores isvafler, som man gjorde i de gamle dage, og vi bruger en gammel hemmelig opskrift på vores lækre luftige guf, som er ført igennem flere generationer. 

Gå efter duften næste gang du er i Rudkøbing. 

BYVANDRING I RUDKØBING

 

Turen er for alle der har lyst til at høre historier om de gamle bygninger og mennesker der har boet i byen. Turen varer ca. 1-1/2 time.

bio1070.jpg

LANGELAND BIOGRAF

 

 

Bio Langeland er en biograf med billede- og lydkvalitet helt i top. Dolbys digitale lydsystem har ekstra bagkanal i surroundhøjtalerkæden. Den digitale fremviser –Kinotonen - viser fremragende  digitale billeder i såvel 2D som i 3D og mestrer en billedhastighed på 48 billeder/sec.  Biografen er desuden sat op til dvd, video og afvikling af præsentationer. 

vagabond tours.png

VAGABOND TOURS

Vagabond Tours er et uafhængigt, 100% dansk ejet bureau, som har til formål at fremme bæredygtig, aktiv turisme i Europa. Vi tilbyder vandreture og andre former for aktiv ferie for det moderne menneske med et travlt, men ofte stillesiddende arbejdsliv.

216611_Viator_TripAdvisor_UGC_152857.jpg

GALLERI KOBOLT

 

Galleri Kobolt er beliggende midt på Langeland i den hyggelige købstad Rudkøbing. Her udstiller kunstner og galleriejer Jette Høgh sine malerier og akvareller der er inspireret af naturens lys, farver og kompositioner. I løbet af året er Galleri Kobolt vært for skiftende udstillinger - ofte med andre Langelandske kunstnere.

images.jpeg

HENRIETTE LORENTZ

Henriette Lorentz billedverden sprudler af fantasi og underfundighed. Der er konstant bevægelse i de mange væsener, der myldrer frem på billedfladen. Himlens fugle, havets dyr og mennesker fra forskellige kulturer titter konstant frem fra deres skjul og synes at ville gøre opmærksom på en anden verden, som man måske ellers glemmer, nemlig fantasiens verden. Hendes værker antyder en livsvisdom, som hun udtrykker i gådefulde fortællinger om livets kontroverser.

Unknown-2.jpg

GALLERI LANG SOMMER

Galleri Lang Sommer er  stedet hvor du altid finder farverigdom og stor rigdom af forskelligartet håndarbejde. Det er dejligt, når  to ting ikke behøver at være ens i en verden hvor meget standardiseres.

HOTEL SKANDINAVIEN